Gedroogd
Vlees
Bladerrollen
Fruit
Groente
Rijst

Zam Zam Delicatessen

Bij Slagerij Zam Zam kunt u als liefhebber van de mediterrane, Marokkaanse & Turkse keuken terecht voor een groot aantal kwalitatieve delicatessenproducten die onder het eigen merk worden aangeboden. U kunt hierbij denken aan heerlijke gedroogde tomaten, verschillende soorten olijven en tapenades, gedroogde fruitsoorten uit alle hoeken van de wereld en natuurlijke sauzen om van te smullen.

Onze delicatessen komen uit landen als Italie, Marokko, Spanje, Turkije, Iran, Indonesie en India en worden speciaal voor u met zorg geselecteerd en ingekocht. Ook kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal delicatessen die door onze medewerkers in huis en volgens traditioneel recept worden voorbereid. De jarenlange ervaring in het zelf marineren en kruiden van producten zorgen voor delicatessen waarvan de geur, kleur en smaak zijn gelijke niet kent.

Omdat we veel belang hechten aan de wensen en de mening van onze klanten nodigen wij u daarom van harte uit om onze delicatessen afdeling aan de Churchilllaan 2 in Leiden te bezoeken. Onze proefmonstertjes staan voor u klaar en we vernemen graag van u hoe onze producten u bevallen.